top of page

De Aranya collectie

Aranya is een collectie afgelakte fineerplaten die werd ontworpen om aan de strenge eisen van de high-end projecten te voldoen. Het fineer van de verschillende soorten is met veel zorg geselecteerd om de juiste sfeer aan uw ontwerp te geven. Dankzij de zorgvuldige selectie van het fineer en de speciale voegwijze is homogeniteit in uw gehele project gegarandeerd. Het ecologische component blijft ook niet achterwege: onze gefineerde platen komen namelijk uit duurzaam beheerde bossen, onze verlijming is zonder toegevoegde formaldehyde en onze lakken zijn op waterbasis. 

Benieuwd naar onze fineren? Klik dan hieronder op een van de afbeeldingen voor meer informatie en inspiratie. 

Aranya Eik Mix_1.jpg
ARANYA OAK DESERT

ARANYA OAK DESERT

VERFIJND - Eik desert is een mix van quartiers en vals quartiers eiken fineer. Het is vooral de lichte kleur die de verfijnde sfeer van uw interieur zal versterken.

ARANYA OAK RIFT

ARANYA OAK RIFT

REIN - Voor de Eik Rift worden de mooiste quartiers en vals quartiers fineer gebruikt om uw projecten op een eenvoudige wijze te sublimeren.

ARANYA OAK MIX

ARANYA OAK MIX

EERLIJK - Als u niet van eentonigheid houdt dan is de Eik MIX een goed keuze. Voor dit fineer worden dosse, halve dosse en vals quartiers gemixt.

ARANYA OAK RUSTIC

ARANYA OAK RUSTIC

CHARME - De Eik Rustiek heeft een uitgesproken natuurlijk karakter. De noesten, minerale sporen en levendige structuur zijn de bekendste kenmerken.

ARANYA OAK SMOKED

ARANYA OAK SMOKED

DIEP - Voor de eik smoked worden alle onderdelen van de stam gebruikt. Er wordt speciaal aandacht besteed aan de algemene kleur harmonie van de vellen.

ARANYA WALNUT NATURAL

ARANYA WALNUT NATURAL

BESLIST - De Amerikaans noten is een klassieker. De kleur, bewegende tekening en de nerfstructuur garanderen een klassieke en verfijnde touch in uw interieur

ARANYA OAK COAL

ARANYA OAK COAL

INTENS - De eik coal is een decor met een moderne look. De basisplaat en het fineer zijn zwart in de massa gekleurd, wat het bewerken van de platen makkelijker maakt.

bottom of page